Årligt tjeck af klatregrej (PPE check)

1 dag
15-04-2020

Bjarne Christensen

Raadvad 4 st.tv. Kgs. Lyngby

Alle medlemmer(instruktører) indbydes til at komme og få indblik (hjælp til selvhjælp/workshop) i gennemgang, mærkning og tjeck af personligt sikkerhedsudstyr (PPE). I denne sammenhæng er PPE lig med klatregrej: Seler, reb, ascendere, rebbremser, slynger, karabiner, hjelme mm

• Hvor og hvornår: Onsdag d. 15. april 2020 kl. 10:00 Raadvad 4 st.tv. 2800 Kgs. Lyngby
  • Medbring: det sikkerhedsudstyr i vil kontrollere (skal ifg. dansk og EU lovgivning tjekkes af en kompetent person mindst hvert år). Medbring logbog over udstyret (skal som minimum indeholde: serienr. - producent - typebetegnelse - produktionsår - anskaffelsesår - ibrugtagningsdato)
  • Forudsætninger: Hvis det ikke er vejr til at være ude (regn eller stærk blæst) er det aflyst.
  • Pris: Gratis for medlemmer (tilmelding nødvendig). (ikke medlemmer kr. 1.200,00)

Undertegnede vil være tilstede med anvisninger og gode råd mm

Bjarne Christensen

Kontakt@dansktraeklatreforening.dk