Træklatreinstruktør eksamen

26-06-2022

Kaj Jørgensen

Skovalle 16, 8870 Langå

Dette kursus er for personer, der har gennemført modul 1 + modul 2 som træklatreinstruktør under DGI, og som ønsker at gå til eksamen i træklatring efter Dansk Træklatreforeningens normer. Prøven består af en teoriprøve, en praktisk prøve og en kort tur med træartsbestemmelse.

Du kan læse mere om eksamen på www.dansktraeklatreforening.dk, hvor du også finder kompendium i træklatring og logbog. Vi opfordrer dig også til at læse den praktiske vejledning til eksamen.

Vi skal bruge følgende bilag fra dig i forbindelse med tilmelding:

• Kopi af gyldigt førstehjælpsbevis – mindst 7 timers kursus og ikke over 2 år gammelt
  • Underskrevet logbog
  • Vellignende pasfoto i farver som digitalt billede – filtype = .jpg, 200 dpi

Alt ovenstående med undtagelse af foto fremsendes i PDF-format senest 3 uger inden eksamen til Kaj Jørgensen, instruktør, på kajakaj@gmail.com. Instruktøren foretager samlet tilmelding for alle deltagere til Dansk Træklatreforening.

Pris 2995 kr. For ikke DGI-medlemmer 3695 kr.