Træklatreinstruktøreksamen

Træklatreinstruktøreksamen

Forudsætninger: Deltagelse i træklatreinstruktørkursus modul 1 og 2

Husk tilmelding til modul 1 og 2

Kurset er for personer der ønsker at gå til eksamen i træklatring efter Klatresamrådets normer.

Der deltager en censor fra Dansk Træklatreforening.

Prøven består af en teoriprøve, en praktisk prøve og en kort tur med træartsbestemmelse

Læs mere om eksamen på www.dansktraeklatreforening.dk , hvor kompendium i træklatring og logbog kan downloades. Læs også vejledning til praktisk eksamen.

På kursus modul 2 vurderes hvem der indstilles til eksamen, eller dokumentation fra andet kursus skal vedlægges.

Deltagerprisen er incl. 1000 kr i gebyr for instruktørkort, registrering, ansvarsforsikring og medlemskab af Dansk Træklatreforening i 5 år.

Logbog og kopi af gyldigt førstehjælpsbevis min. 7 timers - alt i PDF-format mailes til kajakaj@gmail.com senest 3 uger inden eksamen
Derudover billede i JPG-format 200 dpi.

Kompendie, eksamensvejledning, normer og skema til logbog kan hentes på:

Download | Dansk Træklatreforening (dansktraeklatreforening.dk)

Der kan overnattes i eget telt eller hytte på Langå Camping HOME (langaa-camping.dk).