Nyheder fra Dansk træklatreforening

Teamtours søger medarbejdere

Hej

Jeg skriver til dig da I tidligere har været behjælpelig med at introducere os over for personer der kunne være interesseret i at få udvidet deres kompetencer gennem deres studiejob. Og lige nu mangler vi kompetencer i vores stab inde for jeres område.

Jeg håber derfor at I igen vil være behjælpelig med at sende denne mail videre til jeres studerende/medlemmer.

Vi går hos Team Tours en travl sommersæson i møde, og ønsker derfor at udvide vores stab - både på Sjælland og i Jylland.

Teamtours søger medarbejdere

Hej